381 pachete de tigari de contrabanda gasite intr-o masina inscrisa in Lituania


Politia Bacau a identificat 2 barbati din Republica Moldova care nu aveau viza de sedere in Romania. In masina acestora s-au gasit 381 pachete de tigari de contrabanda din Moldova.

In data de 09.09.2011 polițiștii de investigarea fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacau i-au depistat in parcarea unui magazin din Bacau pe Ș. Gheorghe, de 48 de ani și pe A. Ivan, de 38 de ani, ambii din Republica Moldova. În urma verificării autoturismului înmatriculat în Lituania, cu care se deplasau cei doi, polițiștii au identificat în interiorul acestuia cantitatea de 381 pachete de țigări, marcate cu timbre de acciză de Republica Moldova.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit că țigaretele îi aparțineau lui Ș. Gheorghe. S-a luat măsura conducerii celor doi la Direcția Județeană pentru Accize și Operațiuni Vamale Bacău, unde față de Ș. Gheorghe s-a dispus măsura sanționării contravenționale cu amendă în cuantum de 5.000 lei.

De asemenea polițiștii au mai stabilit că Ș. Gheorghe și A. Ivan nu aveau vize de ședere pe teritoriul României fapt pentru care cei doi au fost predați Oficiului Român pentru Imigrări în vederea returnării lor în Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.