37 de asociatii din Municipiul Bacau ar putea ramane fara caldura si apa calda. Thermoenergy le da ultimatum | LISTA

3

37 de asociatii din Municipiul Bacau sunt pe cale sa ramana fara apa calda si caldura in plina iarna. Thermoenergy a publicat lista cu cele 37 de asociatii care au o datorie uriasa de aproximativ 4 milioane lei ~ 800.000 euro.

În conformitate cu prevederile Ordinului 483 din 2008 și a clauzelor contractuale cuprinse în contractele de furnizare a energiei termice încheiate cu utilizatorii, operatorul are dreptul să suspende furnizarea și prestarea serviciului către acei utilizatori care nu își achită contravaloarea serviciilor furnizate/prestate până la data expirării termenului de plată a facturilor.

Având în vedere că societatea noastră a parcurs etapele procedurale de notificare a celor aflați în această situație, cu privire la consecințele grave pe care le vor suporta ca urmare a neplatii debitelor restante, vă informăm că Thermoenergy Group S.A. Bacau va putea suspenda furnizarea serviciului de alimentare cu energie termică utilizatorilor prezențati în Anexa.

Reluarea furnizării serviciului se va face doar la solicitarea scrisă a asociațiilor, după plata debitelor sau esalonarea aprobată. Prezentul constituie un semnal de alarmă, deoarece neachitarea debitelor de către utilizator conduce la imposibilitatea onorării obligațiilor Thermoenergy Group S.A. Bacau față de furnizorii săi de combustibili (gaz, energie electrică) și implicit la discontinuitatea serviciului prestat.” a transmis Thermoenergy prin directorul Florin Paval


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

3 comentarii

  1. Salutare. La asociați de locatari la ANL-URI de pe Bucegi e închis în perioada 9-13 noiembrie (concediu de odihna) cum sa plătească lumea datoriile pe care le are! Doar pui în posta ce consum ai. Specific ca acusi trebuie sa vina factura de la termoenergy. Cine sa trimită cât a consumat lumea. Eu am atașat consumul apometrelor(în posta lor) … dar de plata, mâine ca Lume doarme. Și asa ne-a încărcat cu ceva plăti pe care lumea nu știe (cum ar fi… Fond de reparații de reconstituit) poate știe careva ce înseamnă. Mulțumesc frumos.

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.