3200 de elevi din Bacau, de la sapte scoli, vor beneficia de programul „Masa calda”

0


Programul „Masa calda” se extinde in judetul Bacau la alte 4 scoli. Astfel, 3200 de copii din judet vor beneficia de o masa calda in timpul programului de educatie:

Anul şcolar începe cu o primă veste bună: Pentru județul Bacău s-a lărgit lista unităților de învățământ ai căror preșcolari și elevi vor beneficia de programul ,,Masa caldă”, la solicitarea Instituției Prefectului Județului Bacău și a Inspectoratului Şcolar Judeţean Bacău.

Aproximativ 3200 de copii din județul nostru (conform actualizării celor înscriși în anul școlar 2022-2023) vor beneficia de o masă în timpul programului de educație, lucru care este încurajator în ceea ce privește motivarea acestora și a familiilor lor de a nu abandona școala, de a reduce absenteismul, în fond de a-i sprijini să devină oameni.

Programul național de acordare a unui suport alimentar pentru preșcolarii și elevii din unitățile de învățământ preuniversitar de stat ,,Masa caldă”, implementat până la acest moment la Școala Gimnazială “Scarlat Longhin” Dofteana, la Școala Gimnazială “General Nicolae Șova” Poduri și la Școala Gimnazială Nr. 1 Gura Văii s-a extins cuprinzând și următoarele unități de învățământ: Școala Gimnazială ”Dani Gergely” Ghimeș; Școala Gimnazială Asău; Școala Gimnazială Solonț si Școala Gimnazială Lipova.” a anuntat Anca Egarmin – inspector scolar general


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.