3 pasi simpli pentru a obtine fisa medicala pentru permisul auto

Societatea moderna vine la pachet cu multe avantaje, la care este important sa ne adaptam din mers. In mediul urban, se pune pret pe calitatile dinamice ale unui individ, precum viteza de deplasare. Insa, pentru a ne adapta la orasele din ce in ce mai aglomerate, avem nevoie de atuurile conferite de un automobil, care ne asigura libertatea de miscare si viteza de reactie. Inainte de toate, insa, vom avea nevoie de un permis auto.

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Pentru obtinerea acestuia este nevoie de o serie de acte, printre care si fisa medicala permis auto. Aceasta poate fi eliberata numai de catre clinicile autorizate. Cu toate ca, in trecut, obtinerea unei fise medicale se traducea prin ore intregi de asteptat la cozi si ghisee, astazi acest procedeu a fost mult simplificat. Astfel, poti face o programare la clinica StandardMed, aflata in centrul Capitalei, unde vei obtine fisa medicala permis auto rapid, urmand doar trei pasi simpli. Iata care sunt acestia:

fisa medicala permis auto
  1. Intra pe fisamedicala.info, unde poti gasi toate informatiile de care ai nevoie pentru a obtine fisa medicala permis auto. Tot aici poti afla care sunt actele necesare cu care sa te prezinti la clinica.
  2. Stabileste o programare, fie telefonic, la numarul 0722.435.435, fie direct pe site, la sectiunea „Tarife si programari”. Poti suna la numarul de mai sus si daca ai nevoie de anumite informatii sau pentru clarificarea detaliilor.
  3. Prezinta-te la clinica StandardMed la ora si data stabilite, impreuna cu actele necesare si vei obtine, in maximum o ora si jumatate, fisa medicala pentru permisul auto! In cazul in care acest interval este depasit, StandardMed iti va returna jumatate din suma achitata!

 

Iata care sunt actele de care ai nevoie pentru a obtine rapid o fisa medicala permis auto:

– Buletin / Carte de identitate;

– Fisa de scolarizare – in cazul in care urmezi scoala de soferi;

– Adeverinta de la medicul de familie in care sa se mentioneze ca solicitantul este apt pentru a conduce (sau parafa din partea medicului de familie pe fisa pentru permisul auto la punctul B), in cazul in care pacientul figureaza cu boli cronice in evidenta medicului de familie;

– In cazul bolnavilor de diabet va trebui si o scrisoare medicala de la medicul diabetolog, in care sa fie trecute diagnosticul, tratamentul si confirmarea ca solicitantul este apt pentru a conduce.

Daca ai probleme cu vederea, va trebui sa ai asupra ta si ochelarii prescrisi.

Obtinerea unei fise medicale intr-un interval de timp atat de scurt este posibila prin prezenta concomitenta in clinica a cadrelor medicale de la mai multe specializari. Astfel, in maximum o ora si jumatate, vei fi supus mai multor examinari, iar la final, seful clinicii iti va pune parafa StandardMed, autorizata de catre Directia de Sanatate Publica si Politia Rutiera.

Durata de valabilitate a fisei medicale pentru permisul auto este de 6 luni de la data eliberarii. Mai mult, aceasta poate fi folosita oriunde pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitatea emiterii.

In concluzie, daca ai nevoie sa obtii un permis cu o noua valabilitate, alege clinica StandardMed si obtine rapid, in doar trei pasi, fisa medicala pentru permis auto!

fisa medicala permis auto

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here