3 concurente din Bacau la Next Top Model by Catalin Botezatu


Mii de fete si-au incercat sansa pentru a participa la emisiunea Next Top Model by Catalin Botezatu. Dintre cele 15 concurente selectate pentru emisiune , 3 dintre acestea sunt din judetul Bacau : 2 din Bacau si 1 din Onesti.

Premiul pentru care se lupta cele 15 fete este un contract pe 4 ani in valoare de 70.000 de euro. Din juriu fac parte : Catalin Botezatu , Mirela Vescan , Liviu Ionescu , Laurent Tourette.

Cele 3 participante din Bacau sunt :

Madalina Goian (16 ani,Sagetator , 1,72m, 52kg,Bacau)

Madalina Goian

Despre:
Sunt o fata caracterizata prin contraste… puternica si in acelasi timp sensibila, sunt altruista, alteori egoista, modesta si retrasa. Iubesc tot ce este frumos si nu imi plac lucrurile false. Sunt o fire ambitioasa si „rebela”, din perspectiva unei persoane foarte dragi mie.
De ce particip:
Sunt in aceasta emisiune pentru ca visul meu e sa fiu viitorul top model al Romaniei si sper ca voi reusi sa-mi implinesc acest deziderat cu ajutorul Lui Dumnezeu. Cuvintele dupa care ma ghidez in viata sunt..”Prin mine insami si prin divinitate, voi reusi!”


 

Diana Trofin (16 ani, Gemeni ,1,78 m,50kg, Bacau)

Diana Trofin

Despre:
Am venit la acest concurs pentru a castiga , pentru a-mi face prieteni si pentru a invata de la cei mai buni in materie de make-up, hair-styling si moda. Sunt o fire sociabila, spontana, sufletista, ambitioasa, vesela si nu imi place sa stau degeaba, tot timpul trebuie sa fac cate ceva.
De ce particip:
Particip la acest concurs pentru ca de mica visam sa fiu model si mereu am vrut sa imi demonstrez ca pot mai mult si consider ca este o ocazie unica pentru a deveni model si, de ce nu, un top model. Acest concurs este pentru mine o provocare cat si o rampa de lansare.Iulia Alexandra Miclos (21 de ani,Capricorn , 1,73 m , 50 kg , Onesti).

Despre

Acest concurs reprezinta pentru mine o rampa de lansare si o noua provocare. Intotdeauna am stiut ca pot mai mult si mi-am spus: De ce nu? Sunt o fire sociabila,extrem de ambitioasa si cu un caracter puternic.Principalele mele atuuri sunt naturaletea si increderea in fortele proprii.Printre pasiunile mele se numara designul interior, muzica si sportul, iar ca hobby desenul.
De ce particip:
Am acceptat aceasta provocare si am venit la acest concurs pentru a castiga, pentru a invata de la cei mai buni in acest domeniu si pentru experienta. Sunt convinsa ca participarea in acest show ma va ajuta pe viitor intr-o cariera in modeling si nu numai.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.