3.183 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 in Romania si 24 in judetul Bacau

De la intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr. 2 și până în prezent, au fost plasate în carantină instituționalizată 1.418 de persoane care nu au respectat perioada de autoizolare. De asemenea, 52 de persoane aflate în carantină au părăsit locația în care au fost plasate, pentru acestea  fiind dispusă măsura carantinării pentru o nouă perioadă de 14 zile.

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Până astăzi, 3 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 3.183  de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus) si 116 decese. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 283 au fost declarate vindecate și externate  din unități spitaliceșt. Diferențele de cifre față de ziua anterioară referitoare la persoanele vindecate din județele Caraș-Severin și Prahova sunt din cauza faptului că unități spitalicești din aceste județe au rectificat datele comunicate anterior.

In judetul Bacau, pana la aceasta ora sunt confirmate 24 de cazuri de infectie cu coronavirus si 5 decese. 391 de persoane sunt in carantina si peste 3300 in izolare la domiciliu.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here