267 de amenzi pentru nepurtarea mastii in ultimele 48 de ore

În ultimele 48 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, structurile teritoriale ale M.A.I. au continuat să acţioneze, pe raza judeţului Bacău, pentru siguranţa şi sănătatea cetăţenilor.

Activităţile de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă au avut loc în sistem integrat şi au vizat, în special, zonele aglomerate, centre comerciale, piețe, dar şi mijloacele de transport în comun, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19.

„Astfel, în ultimele 48 de ore, au fost verificate 3724 de persoane aflate în carantină sau izolare. De asemenea, au fost controlate 1655 de obiective/locaţii şi 326 de societăţi comerciale sau persoane fizice autorizate cu privire la respectarea prevederilor Legii nr. 55 din 2020. Totodată, pentru siguranţa cetăţenilor, poliţiştii au acţionat pentru verificarea mijloacelor de transport de persoane, fiind oprite pentru control 704 astfel de autovehicule, din care 188 de mijloace de transport în comun.

Au fost identificate 267 de persoane care nu respectau măsurile de protecţie individuală, pentru care s-au aplicat sancţiuni contravenţionale, în valoare de 28.000 de lei. De asemenea, au fost sancţionate contravenţional 47 de persoane care nu respectau interdicţiile privind deplasarea.” au transmis reprezentantii IPJ Bacau

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here