24 de luni si 15 milioane de euro pentru studiul de fezabilitate la A13 Bacau – Brasov. Ofertele se depun pana pe 11 mai

2

Studiul de fezabilitate pentru Autostrada A13 Bacau – Brasov a fost scos la licitatie. Ziua de 11.05.2023 este dată limită pana la care pot fi depuse ofertele pentru finalizarea Studiului de Fezabilitate. Valoare estimată a contractului este de 77,19 milioane de lei ( fără TVA).

Această valoare poate fi majorată până la 91,21 milioane de lei (fără TVA) pe perioada derulării contractului, în funcție de eventualele modificări de soluție tehnică Durata acestui contract va fi de 24 de luni. Acest sector de autostradă face parte din infrastructura de mare viteză care asigură legătura dintre Moldova și Transilvania pe traseul Brașov – Târgu Secuiesc – Onești – Bacău.” a declarat Gabriel Bunduc – secretar de stat in Ministerul Transporturilor

Proiectul Autostrazii A13 Bacau – Brasov este cuprins în strategia de finanțare în cadrul noului Program Transport 2021-2027.

Comentarii

2 comentarii

  1. Dați-i încet, nu vă grăbiți! Chiar dacă următoarele 12 generații nu vor apuca să o șteargă spre occident pe această superbă himeră, care ar trebui să poarte numele de „autostrada naivilor care cred la nesfârșit în minciunile politicienilor”, poate totuși unul din a 15-a generație a urmașilor noștri va veni, pe această stradă, răpus de o curiozitate ciudată, să se intereseze ce s-a mai ales de acest nobodyland uitat de lume. În rest, ce să facem, așteptăm să ne crească ratingul de țară și să apară investitorii. E bine!

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.