2246 de pachete de tigari de contrabanda ascunse intr-o masina

0

tigari_contabanda_BacauUn bărbat de 26 de ani a fost reținut după ce polițiștii au găsit ascunse, în mașina pe care o conducea, 2246 de pachete de țigări cu timbre fiscale de Republica Moldova.

La data de 23 ianuarie a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii au oprit în trafic pentru verificări un autoturism înmatriculat în județul Bacău, care circula pe Calea Moldovei, la volanul căruia a fost identificat C. Nicolae, de 26 de ani, din Bacău, persoană cu dublă cetăţenie, română şi moldovenească.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit că cel în cauză transporta cu autovehiculul respectiv, în spații disimulate, special amenajate, țigarete cu marcaje  fiscale de Republica Moldova.

S-a luat măsura conducerii sale și a vehiculului la sediul D.J.A.O.V Bacău, unde în urma cercetării amănunțite, poliţiştii au identificat într-un spaţiu disimulat din podeaua autovehiculului, precum şi în capitonajul aripilor interioare, 2246 pachete de ţigări, de provenienţă Republica Moldova.

Cele 44920 de ţigărete au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatul în cauză a fost reţinut în vederea cercetărilor pentru o perioadă de 24 de ore. De asemnea, s-a luat măsura indisponibilizării autoturismului până la finalizarea cercetărilor.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere, în afara antrepozitului fiscal, de produse accizabile, marcate necorespunzător, peste limita legală.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.