[21-23 iunie] Zilele Portilor Deschise la Automobile Bavaria Bacau. BMW X3 si primul BMW X2 din istorie

Automobile Bavaria Bacau organizeaza in perioada 21-23 iunie 2018 – Zilele Portilor Deschise. Incepand de joi, 21 iunie, ora 11:00, bacauanii vor putea descoperi noul BMW X3 si primul BMW X2 din istorie.

Evenimentul are loc la sediul BMW din Bacau – Automobile Bavaria Bacau, Nicolae Balcescu, KM 278 – 300 DN2, Bacau.

„Va asteptam sa descoperiti designul captivant si sportiv al noului BMW X3 intr-o experienta de condus palpitanta si confortabila, data de condusul partial autonom si de sistemul inteligent de tractiune integrala BMW xDrive. Impreuna cu BMW X3 veti avea ocazia sa testati performanta dinamica si agilitatea primului BMW X2 din istorie.

Cu un aspect sportiv si indraznet, un design unic si numeroase tehnologii inovatoare, BMW X2 face o impresie sigura atat in clasa lui, cat si in familia de modele BMW X. Va invitam, de asemenea, sa cunoasteti inovatiile aduse de noile standarde BMW Service, ce imbunatatesc experienta clientului, cu noi capabilitati pe zona electrica si digitala.

Publicul bacauan este asteptat cu oferte speciale BMW service, preturi promotionale pentru automobile BMW rulate, test – drive cu cele mai noi modele BMW si motociclete BMW Motorrad, catering, kids corner, tombola, vizita ghidata atelier si multe alte surprize.” se arata intr-un comunicat de presa trimis de Automobile Bavaria Bacau


Lasa un comentariu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here