200 de tineri studenti veniti din Bucuresti au marsaluit pe strazile Bacaului

4

Aproximativ 200 de tineri studenti au marsaluit astazi pe strazile municipiului Bacau in sustinerea candidatului USL Cosmin Necula (colegiul 2 deputati). Alaturi de echipa de campanie a pretendentului la deputatie s-au aflat 150 de studenti veniti din Capitala cu 3 autocare. Membri ai Ligii Studentilor Social-Democrati, acestia au poposit in municipiul Bacau cu geci inscriptionate cu sloganul “Revolutia tinerilor”.

Surse apropiate campaniei lui Necula au confirmat pentru Bacau.net ca cei mai multi dintre studenti sunt, in realitate, bacauani plecati la studii in universitatile din Capitala. Ei au revenit Bacau pentru a-l sustine pe candidatul USL din colegiul 2 deputati.

Cosmin Necula a declarat ca marsul studentilor a fost un exemplu de eveniment electoral desfasurat in limitele decentei si ca generatia de maine nu mai trebuie sa fie una de sacrificiu.

“Cred ca astazi am aratat ca tinerii au puterea sa duca aceasta natiune mai departe si ca societatea se poate bizui pe ei. Tocmai de aceea, consider ca generatia care vine din urma, care va pasi in viata de pe bancile facultatii, nu mai trebuie sa fie una de sacrificiu. Acesti tineri merita toata atentia guvernantilor si consider ca politicienii au obligatia ca dupa 20 de ani sa imagineze pentru aceasta generatie un viitor mai bun, mai luminos”, a spus candidatul USL. El a adaugat ca se simte reprezentantul acestor tineri si ca din postura de viitor deputat va promova mai multe proiecte destinate lor.

Pe site-ul sau de campanie, www.cosminnecula.com, acesta a postat un mesaj de multumire pentru jandarmii si politistii care au asigurat buna desfasurare a evenimentului. Marsul uselistilor din colegiul 2 deputati s-a desfasurat pe o distanta de aproximativ 10 kilometri, incepand din zona stadionului municipal. El s-a finalizat in piateta din fata Palatului Administrativ si a coincis cu momentul aprinderii bradului de Craciun. La mars a participat si viceprimarul municipiului Bacau, Dragos Luchian, candidatul USL in colegiul 1 Senat.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

4 comentarii

 1. Bai baieti in tara asta se merge numai pe teoria conspiratiei?Nimic din ce se face cu buna credinta nu poate fi omis de catre fanii basisti?Tare as vrea ca pe voi basistii sa va conduca guvernul Boc ca este fantastic, numai „profesionisti”.

 2. „Ei au revenit Bacau pentru a-l sustine pe candidatul USL din colegiul 2 deputati.” Pe naiba.

  Au venit in bacau pt 50 lei si transport gratuit. Am primit si eu oferta asta, cu inca cativa colegi.

 3. Sandele ai halit la micii dati in colegiul 3 de Berca? Cred ca aveau in ei carne de caine :) . Ce treaba are lupta „antibasescu” cu un demers asumat ca electoral de peste 200 de studenti? Oamenii sunt din Liga Studentilor Social-Democrati, deci au din start o optiune politica pe fata, asa ca nu vad de ce era necesar sa scrii jignirile pe care le-ai scris.
  P.S. – Voteaza cu ARD ptr ca trebuie sa mai voteze cineva si cu aia :).

 4. Inca unul care trebuie sa se angajeze in lupta antibasescu!
  Cate despre tinerii aceia, nici cu buletinul in mana nu cred ca stiu cum ii cheama.
  Presa din Bacau este aservita USL. Nu trebuie sa fii „basist” ca sa-ti dai seama de asta. Nu, eu sunt liberal in conceptie insa doctrina liberala a PNL-ului s-a pierdut in haosul PSD-ului. Nu mai am decat o optiune de dreapta: ARD. Pacat. Ca la noi la nimeni: l-am votat pe Stavarache insa nu sustin PNL-ul.

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.