200 de proiectoare vor lumina Catedrala ”Inaltarea Domnului” in noaptea de Inviere

2
Foto : Che Vlad
Foto : Che Vlad

Episcopia Romanului și Bacăului, Primăria municipiului Bacău și Consiliul Județean Bacău pregătesc credincioșilor ortodoxi un moment deosebit pentru noaptea de Înviere din acest an. Pentru prima dată în istoria sa, Catedrala ortodoxă ”Înălțarea Domnului” va fi inundată într-o mare de  lumină, exact în momentul în care credincioșii vor împărtăși bucuria Învierii și miracolul mântuirii.

Aproximativ 200 de proiectoare vor lumina Catedrala Ortodoxă ”Înălțarea Domnului”, într-un spectacol arhitectural fără precedent în orașul nostru. Cu ocazia Sfintelor Paște se inaugurează sistemul de iluminat exterior al celui mare lăcaș de cult ortodox din România care va da o  nouă perspectivă urbanistică zonei centrale a orașului.

Instituțiile organizatoare ale acestui eveniment invită toți băcăuanii să se bucure împreună, în pace și armonie, de Sfintele Paște, dar și de noua înfățișare noscturnă a Catedralei ”Înălțarea Domnului”.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

2 comentarii

  1. Domnule Cristea Vasile, aceasta catedrala este construita cu sprijinul financiar al Administratiei Locale, Consiliului Judetean..respectiv Benea, Stavarache..politicieni..ce-i drept alesi de noi.Bacauanii cu siguranta preferau sa se faca altceva cu acest bani: ceva productiv…

  2. Catedrala de milioane de euro..in loc sa se faca infrastructura..sa se creeze fabrici pt locuri de munca si productie.Daca avem credinta nu avem nevoie de asa o cladire pt a ne ruga..nu ne putem ruga sa ne dea cineva locuri de munca,trebuie sa le creati voi cei care ne conduceti.Totul dus la extrem,de prost gust.

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.