20 de asociatii de proprietari din Bacau au datorii de peste 1 milion de euro si vor ramane in curand fara caldura si apa calda

3

Thermoenergy face un nou apel la cele 20 de asociatii de proprietari din Municipiul Bacau care au acumulat datorii de peste 5.5 milioane lei ( 1,1 milioane euro). Reprezentantii societatii spun ca daca aceste datorii nu vor fi achitate cat mai rapid, clientii vor ramane fara caldura si apa calda:

Thermoenergy Group S.A Bacău face cunoscut faptul că, la data de 26.01.2024, Asociațiile de Proprietari din Municipiul Bacău au un sold debitor de 5.584.592 lei. Prin prezenta, facem apel către asociațiile debitoare să-și achite datoriile, întrucât societatea se află în imposibilitatea de a-și mai onora obligațiile contractuale față de furnizorii săi de combustibili (gaz, energie electrică), și implicit, continuitatea serviciului prestat. Vă rugăm să înțelegeți corect demersul nostru și să achiesați la el pentru a putea depăși perioada dificilă” a transmis societatea


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

3 comentarii

  1. Corect. O mare mafie toată cloaca asta cu asociațiile. Ar trebui desființate total. Fiecare sa își plătească dările la furnizori, sa își dea cu matura la etaj și să își schimbe becul. O grămadă de bani luați degeaba, plătim femeie de serviciu care vine o dată la 3 săptâmâni, și mare parte din taxe sunt pentru salariile celor ce administrează asociația. Cine verifică real activitatea ăstora ??? Cine se gândește sa verifice și Asociația 78 de exemplu și multe, multe altele ???

  2. Poate ar trebui ca serviciul din primărie în subordinea căruia se află asociațiile de proprietari să impună și să verifice implicarea administratorilor în recuperarea datoriilor. Majoritatea nu locuiesc în cadrul acesteia deci nu le pasă de penalități aplicare asociației,nu sunt altceva decât casieri,nu se ridică de pe scaunul călduț până și tabelele cu cheltuieli sunt afișate de femeia de serviciu.Concluzie: capul peștelui ar trebui tăiat!

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.