VIDEO : 2 focuri de arma la o casa de schimb valutar din Bacau

0
Foto : Adevarul de Bacau

Sambata , 22.10.2011 , in jurul orei pranzului , un individ cu fata acoperita a intrat intr-o casa de schimb valutar din zona Narcisa ( Bacau ) si a tras 2 focuri de arma cu un pistol cu bile de cauciuc.  Individul a fugit imediat din casa de schimb, fara a rani pe cineva.

UPDATE : Inspectoratul de Politie Bacau a fost sesizat prin apelul de urgenta la 112 , de catre operatorul unei case de schimb valutar din Bacau , despre faptul ca in incinta unitatii a patruns o persoana de sex masculin care a tras doua focuri de arma si a fugit. Politia s-a deplasat imediat la fata locului si au stabilit ca barbatul avea fata acoperita , aproximativ 1,75 m , a patruns in incinta casei de schimb valutar prin usa lasata intre-deschisa de catre operator , a tras 2 focuri de arma cu un pistol cu bile de cauciuc si a parasit unitatea.

In prezent politistii efectueaza cercetari pentru depistarea faptuitorului. In urma evenimentului nici o persoana nu a fost ranita si nu a fost cauzat vreun prejudiciu material. In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de uz fara drept de arma neletala , urmand ca dupa identificarea faptasului sa se stabileasca daca acesta poseda arma neletala folosita in conditii legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.