2 bărbați reținuți de polițiști pentru furt calificat în urma mai multor percheziții domiciliare

0

La data de 18 mai a.c., polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Onești, împreună cu cei din cadrul Poliției municipiului Onești, însoțiți de criminaliști și luptători pentru acțiuni speciale au pus în aplicare 5 mandate de percheziție, în comuna Urechești, la domiciliile a 4 bărbați cu vârste cuprinse între 15 și 39 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat. 2 dintre aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Arestul I.P.J. Bacău.

          La data de 16 mai a.c., polițiștii au fost sesizați de către un tânăr de 18 ani despre faptul că, în noaptea de 15/16 mai a.c., persoane necunoscute ar fi sustras din interiorul unei societăți comerciale, din comuna Urechești, mai multe pachete de țigarete și o sumă de bani, prejudiciul creat fiind de 23.000 de lei.

          La data de 18 mai a.c., polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Onești împreună cu cei din cadrul Poliției municipiului Onești, însoțiți de criminaliști și luptători pentru acțiuni speciale au efectuat 5 percheziții, la domiciliile a 4 bărbați cu vârste cuprinse între 15 și 39 de ani, toți din comuna Coțofănești, bănuiți de comiterea faptelor.

          În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au descoperit și ridicat în vederea continuării cercetărilor, mai multe pachete de țigarete, bunuri și mijloace materiale de probă.

          După administrarea probatoriului, polițiștii au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 15 ani și un bărbat de 39 de ani, aceștia fiind introduși în Arestul I.P.J. Bacău. Ulterior, cei în cauză au fost prezentați instanței de judecată care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului de 39 de ani și măsura controlului judiciar pentru tânărul de 15 ani, pe o perioadă de 60 de zile.

          La activități au participat și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău.

          Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.