154 kg pește confiscat de polițiști

La data de 01 martie a.c, poliţişti din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Buhoci au depistat pe DJ252, pe  raza comunei Buhoci, un autoturism în care se aflau patru bărbați cu vârste cuprinse între 21 și 35 de ani, din județul Iași.

Procedând la verificarea portbagajului autovehiculului, polițiștii au identificat un număr de 4 saci în care se aflău diferite specii de peşte şi unelte de pescuit tip plasă.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că peştele, 131 de kg de crap, 16 kg fitofag, 6 Kg caras şi 1 kg şalău, provine din amenajarea piscicolă de pe raza localității Bibireşti.

Totodată au fost identificate mai multe unelte de pescuit tip plasă, care au fost ridicate în vederea confiscării. Întraga cantitate de pește a fost predată proprietarului amenajării piscicole.

În cauza, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și producerea, importul, comercializarea, deţinerea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vârşelor, vintirelor, precum şi a altor tipuri de unelte de pescuit comercial.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.