15 permise retinute si 130 de amenzi in doar 2 ore. Politistii rutieri din Bacau au aplicat contraventii de aproape 10.000 de euro


Poliţiştii Serviciului Rutier au acționat în municipiul Bacău pentru siguranța traficului rutier. În intervalul orar 15.00-17.00 au fost aplicate 130 de sancţiuni contravenţionale, au fost reținute 15 permise deconducere și retrase 9 certificate de înmatriculare.

La data de 12 mai a.c., poliţiştii rutieri și de ordine publică au acţionat pe raza municipiului Bacău pentru siguranţa traficului rutier.

          Acțiunea a avut ca scop combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, respectiv, viteza neadaptată la condițiile de drum, indisciplina pietonală şi neacordarea priorităţii pietonilor şi autovehiculelor, dar şi combaterea consumului de alcool în rândul conducătorilor auto.

          În cadrul activităţilor desfăşurate, într-un interval de două ore, polițiștii au reținut 15 permise de conducere, din care 6 șoferilor care au încălcat viteza legală admisă pe anumite sectoare de drum, 3 pentru neacordare prioritate pietonilor, 3 pentru depășiri neregulamentare și 3 pentru nerespectarea culorii roșu a semaforului electric.

          De asemenea, pentru neregulile constatate în trafic, au aplicat 130 de contravenții, în valoare de 47.000 de lei și au fost retrase 9 certificate de înmatriculare.

Reamintim că, polițiștii acționează zilnic, pentru monitorizarea traficului rutier și prevenirea accidentelor de circulație.

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.