127.000 de pasageri afectati de zborurile BlueAir. Ce spune compania despre rambursarea banilor pe bilete


La solicitarea site-ului Economica.net, Blue Air a raspuns intrebarilor legate de zboruri si rambursarea banilor pe bilete. Blue Air a transmis ca rambursarea banilor pe bilete „depinde esențial de reluarea activității de vânzare și zbor a companiei„. În plus, se poartă negocieri cu investitori pentru susținerea activității Blue Air.

Aproape 127.000 de pasageri au fost afectați de anulările zborurilor Blue Air din perioada 6 septembrie – 10 octombrie, iar valoarea biletelor plătite este de 13 milioane de euro, a transmis compania la solicitarea Economica.net. 

Toți pasagerii au fost notificați de anularea zborurilor și au primit trei opțiuni disponibile: reprogramarea călătoriei pe următorul zbor disponibil, rambursarea în portofelul electronic (compania Blue Air oferind între 25% – 35% în plus din valoarea biletului) și rambursarea biletelor achiziționate”, este răspunsul companiei.

Întrebată dacă are bani pentru rambursarea biletelor, compania spune că „rambursarea sumelor pentru biletele achiziționate depinde esențial de reluarea activității de vânzare și zbor a companiei aeriene Blue Air Aviation”.

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.