12 focuri de arma in Birsanesti

0

Politia Birsanesti a fost sesizata pe 22.07.2011 la ora 02:00 , despre faptul ca in Gura Vaii ( judetul Bacau ) , persoane necunoscute aflate pe DN11 arunca cu pietre in locuintele cetatenilor , distrug gardul si lovesc proprietarul.

Politistul din Birsanesti ( judetul Bacau) a gasit masina in zona Balta Rosie si a efectuat semnal regulamentar de oprire. Conducatorul auto nu a oprit si a incercat sa treaca peste politist , moment in care acesta din urma a folosit armamentul din dotare : a tras 3 focuri in plan vertical si 9 focuri spre anvelopele masinii.

Autorii au fost identificati ca fiind C.Adrian de 29 de ani , C.Florin de 24 de ani si R.Gica de 28 de ani , toti din Birsanesti ( Judetul Bacau).

Cei trei au fost prezentati la Parchetul de pe lânga Judecatoria Onesti, competent în cercetarea infractiunii de ultraj, care a dispus cercetarea în stare de libertate, pentru comiterea infractiunilor de ultraj, lovire, violare de domiciliu si distrugere .

Conducatorul auto C. Adrian a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o alcoolemie de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care s-a luat masura sanctionarii contraventionale si ri?inerii permisului de conducere în vederea suspendarii.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.