1100 de politisti vor actiona, de Pasti, pentru linistea si siguranta cetatenilor

0

În perioada 12-16 aprilie a.c., peste 1100 de polițiști din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean Bacău vor acţiona pentru menţinerea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea oricăror fapte antisociale.

În perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale, polițiștii de investigarea fraudelor împreună cu reprezentanții DSVSA Bacău și ai Gărzii Financiare efectuează acțiuni la agenții economici care desfășoară activități de prelucrare, depozitare, transport, comercializare de animale vii, ouă sau alimente de origine animală pentru a verifica modul de respectare a normelor sanitar-veterinare și de respectare a înregistrării în evidențele financiar-contabile a mărfurilor aprovizionate sau vândute. Totodată polițiștii de investigarea fraudelor acționează în piețe, târguri și centre comerciale, pentru combaterea comercializării de produse contrafăcute și a comerțului ilicit cu produse din tutun.

S-au dispus măsuri de intensificare a activităților de prevenire și combatere a infracțiunilor de natură să aducă atingere climatului de ordine și siguranță publică. Polițiștii de investigații criminale și cei din cadrul structurilor de ordine publică vor desfășura activități de prevenire și combatere a infracțiunilor comise cu violență, de monitorizare a stărilor conflictuale și de prevenire a furturilor din autoturisme, a faptelor de cerșetorie și vagabondaj.

În seara zilei de 14 aprilie a.c., agenți de ordine publică și poliție rutieră vor fi prezenți în zona lăcașurilor de cult pentru a asigura desfăşurarea în condiţii optime a slujbei de Înviere. Se va urmări cu preponderenţă prevenirea stărilor conflictuale, identificarea persoanelor cu un comportament turbulent, prevenirea furturilor din buzunare, de şi din autovehicule sau a altor acte ce pot aduce atingere bunurilor, integrităţii şi sănătăţii persoanei sau de natură să perturbe desfăşurarea normală a manifestărilor religioase.

În zilele de 14,15 și 16.04.2012, peste 200 de agenți de poliție rutieră vor acționa cu aproximativ 40 de aparate radar pe principalele artere rutiere ale județului Bacău, pentru a fluidiza traficul rutier și pentru a preveni producerea unor evenimente nedorite.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.