11.11.11


Nu stiu cu ce sa incep,ca imi vine sa rad. Am citit intr-un ziar despre ziua asta. „Stare de tensiune in intreaga lume” sau „Zi satanica,plina de ghinioane si perfecta pentru suicid” sau „Nimic nu va mai fi ca inainte”. Hai nu ma innebuni?
Nu inteleg de ce se face atata tam-tam.Pentru ce?
Ce…n-au mai fost zile de astea? 10/10/2010 si nu tin minte sa se fi facut atata zarva.Saaaaau 06.06.06,ora 06:06. Ce ziceti? Ceva evenimente deosebite atunci?
Cica numarul 11 aduce ghinion. De cand cu atacul terorist din New York de pe 11 septembrie.
Ideea,in mare,e ca sunt unii care au profitat de aceasta zi si de naivitatea unora pentru a face bani. Gen,azi avem super reduceri ca sa uitati de sfarsitul lumii si multe altele.
Aveti grija,Vodafone lanseaza iPhone 4S astazi,pe 11.11.11. Eu zic sa nu va luati telefon de la Vodafone,ca o sa aveti ghinion.
Sper ca nu credeti in basme de adormit copiii.Este si va fi in continuare o zi ca oricare alta.Vedeti-va de adevaratele probleme,nu de idioteniile astea.

Eu astept cu nerabdare 12.12.2012.

P.S. ATENTIE ! ARTICOL PUBLICAT LA 11:11 !

V.O.E.

1 COMENTARIU

  1. Lumea a fost conceputa de la bun inceput sa creada in ceva. Credinta i-a ghidat si i-a facut sa le fie frica.

    Legat de „ziua” cand vine sfarsitul lumii: probabil ca din 365 de zile dintr-un an , sunt cateva sute de prezicatori care si-au ales o zi pe care au considerat-o ca finala. 11.11.11 suna mai bine si probabil au fost mai multi care au ales aceasta zi , au cautat legaturi , au inmultit , au adunat numerele si bineinteles au ajuns la concluzia ca ASTA E!

    Dar stii cum e , daca nu e asta , sigur e urmatoarea..si tot asa. Lumea trebuie sa se mai sperie , sa stie de frica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.