105 cosuri au fost instalate in Municipiul Bacau. Primar Viziteu: „Am făcut încă o investiție de cca. 200.000 de euro pentru ca Bacăul să devină un oraș mai curat”


Primaria Municipiului Bacau a achizitionat 105 de module supraterane pentru colectarea selectiva a deseurilor. Acestea au fost montate in diverse locatii din oras :

A început montarea în municipiul Bacău a celor 105 module supraterane pentru colectarea selectivă a deșeurilor. Am făcut încă o investiție de cca. 200.000 de euro pentru ca Bacăul să devină un oraș mai curat! ă fim responsabili și să depozităm deșeurile selectiv! Depinde doar de noi să facem un oraș mai curat, așa cum ni-l dorim cu toții!” a transmis primarul Viziteu

Modulele supraterane vor fi montate în următoarele locații: str. Aviatori 15, str. Republicii 156, str. Alecu Russo 57, str. George Apostu 9, str. Lucrețiu Pătrășcanu 2, str. Slănicului 4, str. Unirii 32, str. Crișan 11, str. Logofăt Tăutu 4, str. Neagoe Vodă 22, str. Nicu Enea, str. Letea 46, str. Mărășești 4, la ANL Bucegi, str. Nicolae Titulescu 1.

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.