103 permise retinute in weekend, in judetul Bacau


Polițiștii băcăuani au organizat, în acest weekend, în intervale orare diferite, o amplă acțiune în județul Bacău la care au fost angrenați peste 100 de polițiști. În acest context, au fost reţinute 103 permise de conducere, retrase 10 certificate de înmatriculare şi au fost constatate 5 infracţiuni.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, în perioada 15-17 aprilie a.c., peste 100 de polițiști de la rutieră şi de ordine publică din tot judeţul, au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

În urma controalelor pe drumurile publice din judeţ, polițiștii au aplicat 478 de sancţiuni contravenţionale la regimul rutier, din care, 271 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru încălcarea regimului legal de viteză, 26 pietonilor, 5 pentru conducere sub influenţa alcoolului, 10 pentru depășiri neregulamentare, iar restul pentru alte abateri.

În cadrul acțiunii, polițiștii au reținut 103 permise de conducere, dintre care 81 pentru depășirea limitei de viteză legală, 10 pentru depășiri neregulamentare, 6 pentru conducere sub influența alcoolului. Totodată,  au fost retrase 10 certificate de înmatriculare și constatate 5 infracțiuni.

Acțiunile pentru siguranța traficului rutier continuă, polițiștii rutieri fiind prezenți pe drumurile naționale din județul Bacău și pe toate arterele rutiere importante, pentru fluidizarea traficului rutier și prevenirea accidentelor rutiere, având în vedere valorile mari de trafic care se înregistrează în această perioadă. 

Comunicat IPJ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.