10 Caracteristici ale camerelor de supraveghere video pentru exterior


camera_video_supraveghereCare sunt principalele caracteristici pe care trebuie sa le aiba un sistem de supraveghere, pentru spatii exterioare? Cei mai multi dintre comercianti sau producatori scot in evidenta trei aspecte ce nu trebuie neglijate: sa fie usor de instalat, sa reziste conditiilor vitrege meteo si sa asigure o supraveghere de incredere, de durata, fara intreruperi sau defectiuni. Daca stam sa analizam aceste trasaturi, ne dam seama ca ele se potrivesc extrem de bine peisajului romanesc, ca sa il numim asa. Aceste lucruri sunt cautate si in Romania, dupa cum vom vedea si in randurile urmatoare ale acestui articol. Pentru mai multe detalii, veti putea compara oferta de camere supraveghere exterior la Ordis.

Produsele ce se comercializeaza  in tara noastra pot sa varieze destul de mult ca si utilizare. Astfel fie ca e vorba de locuinte, de monitorizare a oraselor, de banci, campusuri universitare, gari, centre comerciale, magazine, fabrici sau uzine, exista camerele video de supraveghere potrivite. O multitudine de trasaturi noi, materiale variate, rezistente, sunt folosite pentru a garanta o performanta cat mai ridicata. Asadar, aceste camere de supraveghere video, prezente in magazinele de specialitate, in 2014, vor reusi sa se remarce prin:

– carcase robuste, rezistente la intemperiile meteorologice

– o raza extrem de vasta a temperaturilor de operare

– functionalitate pe timpul zilei dar si pe timpul noptii.

– alarmare in cazul in care aceste camere sunt atacate (vandalizate) sau se incearca modificarea lor

– rezolutii foarte inalte de redare si inregistrare a imaginilor capturate; se ating chiar si cote HD (high definition)

– usurinta in instalare: mai ales astazi, fiecare suma pe care o investim e gandita de doua ori; mai mult de atat, incercam sa eliminam din cheltuieli, incercand sa reducem din serviciile obligatorii. Ne referim aici la instalarea unor astfel de camere de supraveghere video dar si la procedurile de mentenanta si intretinere (materialele si ghidurile oferite in pachetele acestor sisteme).

– functionare in retea si posibilitatea urmaririi inregistrarii de pe orice dispozitiv (conectat la internet).

– leduri infrarosu ce actioneaza la distante mari

– setari pentru inregistrarea unei imagini la o luminozitate si un contrast cat mai apropiat de realitate.

– posibilitatea functionarii wireless (acolo unde cablarea nu e posibila sau nu e recomandata).

Pentru detalii si configurarea unor astfel de solutii video, poti alege un sistem de supraveghere video de la Ordis. Alege ca familia, afacerea sau proprietatile tale sa se bucure de o siguranta sporita, prin aceste aparaturi de ultima generatie.

 


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentÎnregistrarea USD a fost respinsă de Biroul Electoral Central
Articolul urmatorA intrat in camera unui camin studentesc si a furat un telefon si bani

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.