10.000 de familii din 12 comune, lasate fara curent de rafalele de vant de vineri seara

0

Autoritatile fac bilantul codului portocaliu de vineri, cand rafalele de vant s-au intensificat asupra judetului producand pagube insemnate. Potrivit unei centralizari a pagubelor, efectuata de Prefectura Bacau, in urma rafalelor de vant alimentarea cu energie electrica a fost intrerupta partial in mai multe localitati din  judet, fiind afectate 5 posturi de transformare din orasul Buhusi si 29 de sate din 12 comune: Letea Veche, Buhoci, Gioseni, Tatarasti, Pancesti, Corbasca, Itesti, Tamasi, Urechesti, Valea Seaca, Orbreni si Cotofanesti.

Aproximativ 10.000 de familii au fost afectate de intreruperea alimentarii cu energie electrica. Conform autoritatilor, mai multe echipe E.ON vor opera in acest week-end pentru remedierea pagubelor produse, insa actiunea acestora e in buna masura ingreunata de intensitatea sporita a vantului.

Judetul Bacau ramane in continuare sub avertizarea cod galben de vant, rafalele putand ajunge pana la 80 kilometri pe ora. Temperaturile se anunta scazute, cu minus 2 grade in cursul zilei si minus 15 grade pe timp de noapte. In zona de munte a judetului rafalele de vant ating chiar si 100 de kilometri pe ora. In judet, conform autoritatilor, lucreaza 9 echipe E.ON pentru remedierea defectiunilor aparute in reteaua de alimentare cu energie electrica.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.