1 Decembrie in Bacau: Defilare militara, aprinderea luminilor de sarbatori si concert Loredana

Primaria Bacau a pregatit mai multe surprize bacauanilor, de Ziua Nationala a Romaniei. Daca in ceilalati ani, luminile de sarbatori erau aprinse in ajun de Mos Nicolae, in acest an ele vor fi aprinse de 1 Decembrie, astfel incat bacauanii sa se bucure mai mult de magia sarbatorilor.

De la ora 11:00, in Piata Tricolorului din Bacau va avea loc parada militara, eveniment ce marcheaza Ziua Natioanala si Centenarul Romaniei.

De la ora 16, in Piata Tricolorului din centrul municipiului Bacau, vor avea loc mai multe momente artistice, sustinute de tineri si adolescenti talentati de la Scoala Populara de Arta, Palatul Copiilor din Bacau si de la Colegiul National de Arta „George Apostu“

La ora 17:00, va avea loc momentul cel mai asteptat al zile : aprinderea luminilor de sarbatori. Bradul de Craciun, din acest an, are 20 metri inaltime, fiind adus de la Ocolul Silvic Ciobanus.

Incepand cu ora 17:45, vor incepe concertele din Piata Tricolorului. Florin Vasilica, Guz si Connect – R vor canta pana la ora 19:30.

La ora 19:45 va avea loc un super concert „marca Loredana”.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here