1 decembrie 2011


Ziua Nationala de anul acesta este una mai incarcata de patriotism decat in oricare an. Cel putin asa mi se pare mie. Poate din cauza retelei de socializare Facebook, unde toti lasa mesaje cu „La multi ani , Romania ! ” si posteaza poze cu drapelul national.

Luna noiembrie a fost plina de emisiuni despre Romania si despre cum sunt vazuti romanii in afara; despre francezii sau italienii care ne insulta. Televiziunile au incercat sa schimbe anumite cautari din google , de genul „roumains sont des voleurs”. Au incercat cum au putut sa ne apere identitatea nationala si sa uneasca romanii. Cred ca au reusit , astfel avem azi, o Zi Nationala incarcata de patriotism, de dragoste fata de cultura si de limba romana.

Poate ca suntem mai uniti ca niciodata si constientizam ca Romania trebuia ajutata si sustinuta , fiind si intr-un moment de criza economica si politica. Poate ca din cauza retelelor sociale care s-au dezvoltat atat de tare si a mass-mediei care incearca sa refaca imaginea Romaniei.

Vedem ca in Transilvania vin turisti cu 50% mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut. Romania creste , dar noi trebuie sa o ajutam si sa o protejam!

Basescu plange in direct la Parada Nationala , nu e prima data , nu stiu daca e pentru voturi sau nu.

Am enumerat doar lucrurile bune astazi. Azi vom fi mai uniti , mai optimisti si vom incerca sa punem umarul pentru o noua Romanie!

La Multi Ani , Romania !3 COMENTARII

  1. ce face, totii sau saturat de tara asta de mizerie si cu salarii dee nimik termini un liceu, o facultate si nu ai unde sa lucrezii trebuie sa pleci ca in aceasta tara de nimik nu ai ce face nu ai cu ce sa traiestii,nu eu cmpara 500 lei cu cel putin 500 euro inafara tara astea e de…….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.