0800 800 929 – numar de telefon gratuit, pentru sesizari probleme/deranjamente EON Romania

0

E.ON Distribuție România încurajează abonații să semnaleze orice situație neobișnuită în rețea prin intermediul unui număr de telefon dedicat. Comunicatul de presă emis de companie subliniază importanța apelului către dispeceratul E.ON Distribuție România la numărul gratuit 0800 800 929 în cazul în care se observă tablouri electrice, posturi de transformare sau firide neîncuiate sau deteriorate, stâlpi sau conductoare căzute la pământ.

Abonații sunt încurajați să utilizeze același număr de urgență pentru a semnala orice deranjament în alimentarea cu energie electrică și să transmită informațiile necesare pentru intervenție operativă. Pentru evitarea unor incidente grave, este crucial ca sesizările să fie transmise în timp util. E.ON Distribuție România contează pe spiritul civic al cetățenilor și îi îndeamnă să apeleze de urgență la dispeceratul companiei la numărul gratuit 0800 800 929 atunci când observă nereguli în instalațiile de distribuție a energiei electrice.

De asemenea, același număr de telefon este disponibil și pentru clienții din Moldova care doresc să semnaleze deranjamente în alimentarea cu energie electrică.

Dispeceratul E.ON Distribuție România funcționează non-stop, iar numărul 0800 800 929 poate fi apelat gratuit din principalele rețele de telefonie fixă sau mobilă, fără costuri pentru clienți. Este o modalitate eficientă de comunicare pentru asigurarea siguranței și stabilității în distribuția energiei electrice, in cazul in care apar probleme/deranjamente in reteaua de energie.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.