„OZN-ul lui Stavarache”, ridiculizat pe I LOVE Bacau: „O nava extraterestra esuata in mijlocul intersectiei”

9 Comentarii

 1. ion bacau says:

  Domnule primar,

  Va rugam sa nu va mai bateti joc de banii nostri.Un sens giratoriu simplu,cu 2,3 flori, cum sunt cele din Piatra Neamt era ieftin si eficient.

  Multumim,
  Un bacauan

  • NU este pic de vizibilitate cu aceasta ridicola constructie. Domnule primar chiar de atitia ani nu ati reusit sa va umpleti buzunarele si nu vreti sa faceti si ceva bun pentru Bacau?

 2. de ce v-ati dat pe mana sucevenilor????……

 3. mariana hert says:

  Un sens giratoriu ar trebui sa fluidizeze traficul,dar aici mai mult se aglomereaza.

 4. acolo nu era loc de un sens giratoriu…aglomereaza traficul foarte mult, in special cand intra un autobuz in intersectie, ocupa ambele benzi si cateodata se mai si opreste in mijloc din cauza prostilor din fata lui care nu stiu sa semnalizeze sau sa se integreze corect pe o banda.

 5. iiiiiiiiii says:

  musuroiul lui stavarache :))))) chiar ca e cazut din cer

 6. Un sens giratoriu mai mic nu se putea, macar ca largime?? Inteleg ca bacauanii n-au avut alternativa cand l-au votat pe primarul asta, dar la naiba cu ea primarie. S-au pus pavele la URA, in centru, pe Razboieni, pe Unirii, in nordul absolut pe Aprodu Purice si pe langa Cora.S-au inceput simultan lucrurile la cele doua poduri, exact ca Oprescu la Bucuresti ca sa f*&a tot traficul. Domnule primar ati mers vreodata pe jos de la piata centrala pana la Curtea de Apel? Dar pe Banca Nationala? Stefan cel Mare? Pe Mioritei nici atat. Faceti lucrari doar pe unde e posibil sa treaca coloana oficiala de la Bucuresti. Si le faceti prost. Apropo va felicit pentru ditamai sensul giratoriu cu tunelul de sub calea ferata cu vizibilitate 0(si pentru scurgerea aia care zdrangane sub tunel de fiecare data cand trece o masina). Inteleg, n-au mai fost bani pentru o mana de suruburi. E saracie mare. Da inteleg ca sunt pretentios dar se putea micsora parcarea aia de langa sensul giratoriu de pe Oituz. Putea fi facuta lucrarea cu cap nu cu dragul de a fi facuta.
  PS. Si da, nu sunt multumit pentru felul in care s-au cheltuit banii pe niste lucrari supraevaluate.

  O recomandare din partea unui bacauan? Faceti in asa fel incat sa obligati toti bacauanii sa-si vopseasca blocurile de o singura culoare (si cu bun gust) ca suntem de rasul curcilor. Inteleg ca oamenii n-au bani, dar atunci cand isi aleg culorile odioase ei gasesc bani.

 7. Popescu Andrei says:

  De facut l-au facut, a paralizat traficul si nu o sa fluidizeze nimic. Fara dar si poate era frumos ceva mult mai mic nu ditamai piramida aia….apa nu o sa se vada niciodata ca va curge acolo…..frumos era sa puna niste flori….nu exista varianta mai buna decat folosirea florilor care dau un aspect deosebit in mijlocul betoanelor si a strazilor. Problema este ca nici pana in acest moment nu au trasat trecerea de pietoni. Trec zilnic pe acolo si mai nou dupa ce au asfaltat au dat jos si semnul de trecere pietoni astfel incat te injura soferii care intr-un fel pe buna dreptate nu au de unde sa stie ca si noi trebuie sa trecem pe undeva. Proiect fara cap de dragul de a cheltui niste bani….nu s-a folosit deloc creierul cu exceptia calculelor referitoare la banii care intra in conturile cuiva. Aveam si multe locuri de parcare , acuma avem si mai multe…..Daca daramati cazemata aia si puneti flori mai rezolvati ceva…si inca odata..trasati odata zebra intrucat ocolim jumate de bacau si tot nu avem pe unde sa trecem strada regulamentar.

 8. O uratenie mai mare si fara noima n am vazut k sensul giratoriu de la Liceul Economic,dar pe primarul lui peste de la Focsani nu l intereseaza Bacaul ,ci numai fieful lui de lachei sponsori si cei care cotizeaza mai mult si fara sa piscuie,sau colegii de partid „impusi”. Madama care face „ceva” pe podul de la Narcisa s a pricopsit cu o lucrare de asemenea anvergura DIN CAUZA PARTIDULUI si acu racaie si ea ceva pe acolo si se consulta cu alt recompensat de partid care a venit de la Podu Turcului si a prestat pavele si borduri de 1 mil de euro .Bravo bacauanilor pentru voturile gandite bine!!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×
Like us on Facebook
We appriciate it!
No Thanks
×
Distribuie articolul pe Facebook
Am distribuit deja