Si-au pus cagule si au talharit o tanara din Blagesti. Au plecat cu 4500 de euro si 500 de lei

Doi bărbaţi de 22 şi 23 de ani din comuna băcăuană Blăgeşti au fost reţinuţi, după ce, cu faţa acoperită cu cagule, au intrat în casă peste o tânără de 19 ani, pe care au imobilizat-o, apoi au furat 4.500 de euro şi 500 de lei.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bacău, cei doi bărbaţi au profitat de faptul că tânăra se afla singură în locuinţă, după ce soţul acesteia plecase de acasă pentru a-şi ajuta tatăl să stingă un incendiu.

Cu feţele acoperite cu cagule, bărbaţii au intrat în casă peste femeie şi, după ce au imobilizat-o, au furat 4.500 de euro şi 500 de lei.

Ulterior, cei doi au părăsit locuinţa, iar tânăra a anunţat Poliţia.

„În urma investigaţiilor făcute de poliţişti, cei doi suspecţi au fost identificaţi, împotriva acestora dispunându-se măsura reţinerii pentru 24 de ore. Tinerii în cauză vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunerea de arestare preventivă pentru tâlhărie”
, a declarat, joi, responsabilul mass-media din cadrul IPJ Bacău, Irina Năforniţă.

Femeia tâlhărită se întorsese în cursul acestei săptămâni din Italia, unde lucra împreună cu soţul ei.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentAutoritatile locale vor primi, la solicitare, fonduri din bugetul de stat pentru plata facturilor catre furnizori, in cadrul proiectelor europene
Articolul urmatorModificari la admiterea in facultate in 2013. Notele din liceu ar putea fi luate in considerare.

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.