De la 1 iunie se reiau zborurile către Italia, de pe Aeroportul Bacău

48

Începând cu 1 iunie, compania Aeroitalia va relua zborurile către Roma – Fiumicino, asigurând conectivitate și spre Alghero, Milano (Bergamo), Olbia și Palermo.

Zborurile vor fi operate în fiecare zi de marți, joi și sâmbată după următorul program:
XZ3214 Roma 11:15 – Bacău 14:30
XZ3215 Bacău 15:25 – Roma 16:40

Biletele sunt disponibile pentru rezervare pe site-ul companiei aeriene: https://www.aeroitalia.com/

Comentarii

48 comentarii

  1. Dacă sunt atât de multe cerințe pentru un zbor Torino – Bacau, nu cred că ar fi pierderi pe această linie, atunci ce motive împiedică reluarea și acestor zboruri ?

    • Foarte bine.era timpul sa zboare și de la bacau.nu este păcat de aeroport modernizat sa stea asa fără zboruri?la Iași sau suceava parca sunt niște maghernite și au atâtea zboruri! Rușine ptr bacau ca au sistat zborurile pana acum

  2. Ar fi foarte necesar Torino -Bacau având în vedere cred ,numărul mare de băcăuani in provincia di Torino.Multumim .

  3. Pentru Treviso sau Bologna , sunt foarte necesare legăturile aeriene de la Bacău !! Sper să avem cât de curând un răspuns afirmativ !!

    • Cine naiba sa zboare din Bacau la Dormund? Mergeti la Bucuresti, Sibiu, Cluj etc sunt curse care sa va sature….Abia daca sunt sanse pentru Torino si asta de anul viitor…

  4. Bine ați revenit..E o mare bucurie să avem posibilitatea de a călători iarăși în Italia,din Aeroportului nostru… micuț dar necesar.. Felicitări organizatorilor.. timp îndelungat.

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.