Curs Gratuit „Manager de proiect” organizat de OTPDL Bacau

0

Vineri, 6 Aprilie 2012, Tinerii Smart&Right în colaborare cu fundaţia Smart Projects au organizat un workshop de carieră.
Persoanele prezente au primit informaţii cu privire la posibilităţile de  indentificare a unui loc de muncă, tehnici de elaborare a unui CV şi a scrisorii de intenţie. De asemenea în cadrul evenimentului a avut loc prezentarea cursului gratuit de „Manager de proiect”, destinat în mod special persoanelor din Bacău,  absolvente de studii superioare care sunt în căutarea unui loc de muncă.
Beneficiile pe care acest curs le oferă sunt aportul de informaţii necesare realizării unui proiect în vederea atragerii de fonduri europene , diplomă recunoscută la nivel internaţional,  precum şi o indemnizaţie de 200 de ron pentru practică.
Printre invitaţii acestui eveniment s-au numărat: Daniela Bălan purtător de cuvânt la AJOFM Bacău, Anca Leanca psiholog, formator şi Alexandru Herman manager de proiect.
Dorin Chirilescu : „Ne-am propus ca acest curs să prezinte informaţiile necesare în vederea realizării de proiecte pentru atragerea de fonduri europene. Consider că tinerii din Bacău au nevoie de o alternativa de viitor, iar aceasta poate porni de la o idee bună şi crearea propriei afaceri „ „


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.