Cum poți juca la ruletă ca un bun profesionist


Jocul de ruletă este în topul preferințelor jucătorilor de gambling. Ruleta este un joc la care se face referire adesea la superlativ. Este considerat unul dintre cel mai veche jocuri de cazinou sau cel mai iubit joc de cazinou. Totodată, este considerat jocul cu cele mai multe strategii de pariere.

Unele dintre aceste descrieri la superlativ sunt meritate, în timp ce altele sunt mai puțin meritate sau doar mituri. Ruleta nu este, într-adevăr, cel mai vechi joc de cazinou. Există dovezi care atestă că jocul de zaruri pare că este unul dintre cele mai vechi jocuri de cazinou, chiar dacă din punct de vedere istoric, nu a fost jucat în același mod.

Însă nu putem nega faptul că ruleta este unul dintre cele mai vechi jocuri de masă din istoria gamblingului. Chiar dacă este un joc vechi, modul în care este jucat s-a schimbat de-a lungul anilor.

Ca orice joc de noroc, ruleta nu poate fi bătută pe termen lung. Cu toate că puteți avea momente de bucurie și câștiguri, pe termen lung probabil nu veți fi pe plus, oricât de profesionist veți încerca să jucați. Niciun sistem de pariuri nu va depăși avantajul matematic pe care îl are jocul, niciodată.

Este adevărat că vă puteți maximiza șansele de câștig, că puteți să vă creionați propria strategie de joc și ține foarte mult și de coechipierii de la masă. Am vrut să menționăm aceste detalii înainte de a vă spune cum puteți juca ca un bun cunoscător al jocului. Cert este că în zilele noastre poți vizita un cazinou online uimitor și poți găsi o mulțime de sfaturi despre cum să joci la ruleta, astfel încât să te poți bucura de ea ca un profesionist.

Când alegeți să jucați la ruletă, pe lângă dealer și jucătorii de la masă, trebuie să mai luați în considerate trei aspecte ale jocului: chipsurile (jetoanele), dispunerea tabelului de joc și roata.

Jetoanele sunt cele pe care le folosiți pentru a vă plasa pariurile. Veți schimba numerar pe jetoane direct de la masa de ruleta, nu de caserie, iar jetoanele folosite la masa de ruleta sunt diferite de jetoanele folosite la celelalte jocuri. Asta pentru că fiecărui jucător de ruletă i se atribuie propria culoare de jetoane. În acest fel, cazinoul poate urmări cu ușurință cine a câștigat și ce pariuri sunt făcute. Nu puteți folosi jetoanele de ruletă la altor jocuri de masă, așa nu încercați acest lucru. De asemenea, este important să luați în considerare faptul că tehnologia sa dezvoltat în zilele noastre și mulți jucători preferă să joace online.

Masa de joc pe care plasați pariurile are numerele aranjate de la stânga la dreapta și de sus în jos, pe 3 coloane.

În partea de sus a acestor coloane, veți avea și un 0 și un 00 la un joc de ruletă americană. (Dacă este un joc de ruletă în stil european, va fi doar un 0.) Veți vedea uneori aceste variații denumite ruleta cu zero dublu și ruleta cu zero unic. De asemenea, chiar dacă tabelul de mai sus este alb-negru, pe o masă reală de ruletă, numerele vor fi în alb pe un fundal roșu sau negru. (0 și/sau 00 sunt mai degrabă verzi decât roșu sau negru.) Aceste culori corespund și culorilor numerelor de pe roata ruletei.

Jumătate dintre aceste 36 de numere sunt negre; cealaltă jumătate de numere sunt roșii.

Dacă pariați pe oricare dintre numerele specifice sau pe oricare dintre liniile dintre numere, plasați un „pariu interior”.

Dacă plasați un pariu pe oricare dintre casetele sau coloanele din afara acelei grile (care nu sunt ilustrate mai sus), plasați un „pariu extern”. Ca pariuri externe aveți posibiltiatea să pariați pe coloană sau pe rând, pe grup de numere  (1-18 sau 19-36); puteți paria doar pe culoare (roșu sau negru) etc.

Roata are toate numerele și culorile potrivite pe ea, dar nu este organizată într-un mod care să se coreleze cu aspectul mesei. Roata este amplasată într-o zonă tip bol cu ​​buzunare în exterior. Crupierul învârte o minge pe zona de deasupra roții în timp ce aceasta se învârte, iar când mingea aterizează într-o căsută, câștigătorii pariurilor sunt determinați.

Dacă doriți să jucați la ruletă „ca un profesionist”, trebuie să înțelegeți procentele și probabilitățile din spatele jocului. Primul lucru de înțeles este formula fundamentală pentru probabilitate: Probabilitatea unui eveniment este numărul de moduri în care evenimentul se poate întâmpla împărțit la numărul total de rezultate posibile.

La ruleta, un pariu pe un număr are o probabilitate de 1/38. Aveți 1 rezultat posibil pentru câștig, dar aveți 38 de rezultate posibile. Acel 1/38 poate fi exprimat ca o fracție sau poate fi exprimat ca o zecimală sau un procent, care ar fi 0,0263 sau 2,63%. Dacă alegeți să pariați pe număr, aveți probabilitatea ca la 38 de rotații să aveți o mână câștigătoare.

Dacă alegeți să jucați la ruleta americană, marja casei este de 5.26% pentru că aveți două zone verzi – zero și dublu zero. La ruleta europeană, marja casei este de 2.70% pentru că ruleta europeană are o singură zonă verde – zero simplu.

Însă la ruletă puteți paria diversificat, plasând pariuri interne sau externe. Pariurile interne sunt următoarele:

Pariul En Plein – Acesta se mai numește și pariu „direct”. Pariezi pe un singur număr, care se plătește la 35 la 1 dacă veți câștiga. Șansele de câștig sunt 37 la 1.

Pariul Cheval – Acesta se mai numește și „pariu divizat”. Îți plasezi jetoanele pe linia dintre 2 numere și câștigi dacă unul dintre aceste numere lovește. Puteți folosi chiar și acest pariu pe 0 și 00. Sansele de a câștiga acest pariu sunt 2/38 sau 19 la 1. Pariul se plătește la 18 la 1.

Pariul transversal – Acesta este un pariu cu 3 numere, care este uneori numit și pariu „de stradă” sau „trio”. Îți plasezi jetoanele pe marginea exterioară a celor 3 numere pe care vrei să pariezi. Șansele de a câștiga acest pariu sunt 3/38, iar pariul este 11 la 1.

Pariul Carre – S-ar putea să fi observat un model aici și, dacă da, bine pentru tine – acesta este un pariu cu 4 numere. Se mai numește și „pariu pe colț”. Puteți plasa acest pariu doar pe 4 numere care formează un pătrat pe aspect și vă plasați jetoanele la intersecția celor 4 linii din mijlocul acelui pătrat. Acesta câștigă 4/38 din timp și se plătește cu 8 la 1.

Pariul cu 5 numere – Acesta este un pariu important de reținut, deoarece are un avantaj al casei mai mare decât celelalte pariuri de pe masă. Se mai numește și pariul „coș” și poți paria doar pe un set de numere – 0, 00, 1, 2 și 3. Cotele de câștig sunt 5/38, dar câștigul este 6 la 1. avantajul casei pentru acest pariu este de 7,89%, spre deosebire de avantajul casei de 5,26% pe care îl veți vedea la toate celelalte pariuri.

Pariul Sixain – Acesta se mai numește și „pariu pe linie”. Puneți pariul pe intersecția exterioară a 2 rânduri de 3 numere, ceea ce îl face un pariu de 6 numere. Desigur, șansele de câștig sunt 6/38, iar câștigul este de 5 la 1. Acesta este pariul interior cu cele mai bune șanse de câștig, dar câștigul este de așa natură încât casa are în continuare același avantaj.

Legat pariurile externe, acestea sunt următoarele:

Pariul Colonne – Acesta este, de asemenea, numit „pariu pe coloană”. Pariați pe toate cele 12 numere dintr-una dintre cele 3 coloane din aspect. Şansele de câştig sunt 12/38, iar pariul este 2 la 1.

Pariul Douzaine – Acesta se mai numește și „pariu cu zeci”. Pariezi din nou pe 12 numere, dar de data aceasta numerele se bazează pe valoarea lor numerică, mai degrabă decât pe coloana în care se află. Puteți paria pe prima, a doua sau a treia duzină , care este 1- 12, 13-24 sau 25-36. Acesta are aceleași șanse de câștig și aceeași plată ca pariul Colonne.

The Impair Bet (sau Pair Bet) – Acesta este un pariu pe par sau impar. 0 și 00 nu contează nici impar, nici par. Acest pariu se plătește cu bani egali.

Pariul Passe (sau pariul Manque) – Acesta este un pariu pe mare sau minim. Pariul minim se poate ace pe numerele de la 1 la 18, în timp ce pariul mare ar fi de la 19 la 36. 0 și 00 nu contează. Acest lucru se plătește și la bani egali.

Pariul Rouge (sau pariul Noir) – Acesta este un pariu pe roșu sau negru. 0 și 00 sunt verzi, așa că ar pierde pentru oricare dintre pariuri. Acest lucru se plătește și la bani egali.

Acestea ar fi pariuri în care niciuna dintre părți nu ar avea un avantaj DACĂ 0 și 00 nu ar fi pe roată. De fapt, toate pariurile de pe masa de ruletă ar fi propuneri de prag de rentabilitate pe termen lung dacă nu ar fi 0 și 00. Acum înțelegeți importanța zonelor cu 0 și 00 sau doar 0?

În concluzie, nu există un jucător profesionist de ruletă, însă este un mod foarte bun pentru relaxare și distracție. Jucați responsabil și bucurați-vă de divertisment. Sperăm ca aceste informații vă sunt utile în practicarea jocului de ruletă!


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău oferă, în mod gratuit, 100 de locuri de cazare și masă pentru refugiații din Ucraina
Articolul urmatorProiect imobiliar de peste 100 milioane de euro dezvoltat de EVERGENT Investment in Iasi

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.