Ce trebuie să știi despre loto Germania înainte să joci? Află ACUM!

0

Mediul online vine cu foarte multe posibilități pentru persoanele care vor să se distreze și să își pună la încercare norocul. Platformele care au licență din partea instituției ONJN aduc jocuri de cazino de nenumărate feluri, inclusiv loterii internaționale. Ele au un regulament destul de simplu și vin însoțite pentru participanți de o plajă vastă de emoții și trăiri.

Printre cele mai cunoscute se află și loto Germania online, care iese în evidență prin mai multe caractersitici. Majoritatea țin de format și modul de organizare. Însă, popularitatea sa se datorează și premiilor pe care le-a acordat, de aceea mai jos avem evidențiate cele mai mari jackpot-uri care au fost câștigate în ultimii ani. 

Ce ar fi bine să știi despre lotto Germania, înainte să plasezi un tichet la ea?

Loteria Germania, cunoscută și sub numele de Lotto 6 aus 49, este una dintre cele mai populare ˇversiuni din Europa, fiind înființată în anul 1955. Iată câteva lucruri importante pe care ar trebui să le știi despre ea:

  • Formatul jocului

La Lotto 6 aus 49, participanții selectează șase numere dintr-un total de 49 de numere posibile (ca la Loteria Română 6/49), împreună cu un număr suplimentar numit „Superzahl” (Super Număr) din intervalul 1-10. Pentru a câștiga premiul cel mare, trebuie să fie ghicite toate cele șase numere principale și Superzahl-ul.

  • Extragerile și premiile

Extragerile la Lotto 6 aus 49 au loc în fiecare miercuri și sâmbătă seară. Există nouă categorii de premii, iar probabilitatea de a câștiga unul din ele variază de la 1 la 75 (pentru cel mai mic premiu) la 1 la 139.838.160 (pentru premiul cel mare). Premiile sunt impozitate cu o taxă de 20% în Germania.

  • Lucruri mai puțin cunoscute

În afară de premiile obișnuite, Lotto 6 aus 49 oferă și un premiu suplimentar numit „Lucky Number” (Număr Norocos), care este acordat la fiecare ediție. De asemenea, există și alte jocuri de loterie asociate cu Lotto 6 aus 49, cum ar fi Spiel 77 și Super 6, care oferă premii suplimentare. 

Un aspect mai aparte este și că înainte de a se desfășura extragerea, bilele de loterie sunt verificate într-un aparat special pentru ca organizatorii să se asigure că sunt de aceeași greutate și dimensiune și nu există nicio problemă sau eroare de orice fel.

  • Recomandări generale

Pentru a juca la Lotto Germania, este important să știi regulile și să înțelegi probabilitatea de a câștiga premiile. De asemenea, este ideal să îți desfășori activitatea responsabil și să nu investești mai mult decât îți permițu să pierzi. 

Cele mai mari câștiguri la loto Germania

  • 45.382.458,00 de euro – în decembrie 2007, trei bilete câștigătoare au împărțit acest premiu record.
  • 37.688.291,00 de euro – în octombrie 2016, un bilet unic a câștigat acest premiu impresionant.
  • 33.832.008,00 de euro – în decembrie 2005, doi jucători au împărțit acest premiu mare.
  • 27.383.573,00 de euro – în aprilie 2008, doi jucători au împărțit acest premiu.
  • 26.437.541,00 de euro – în martie 2016, un jucător a câștigat jackpot-ul.
Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.