Bacaul are doi premianti la Gala Nationala a Asistentei Sociale

Marti, 20 martie, la Ateneul Roman din Bucuresti a avut loc a-V-a editie a Galei Nationale a Excelentei in Asistenta Sociala, organizata de catre Colegiul National al Asistentilor Sociali din Romania.

Judetul Bacau a fost reprezentat in finala de catre: presedintele Consiliului Judetean Bacau, Sorin Brasoveanu si preotul Ilarion Mata, presedintele Asociatiei „Sf. Voievod Stefan cel Mare” din Harja-Oituz.

Presedintele Consiliului Judetean Bacau, Sorin Brasoveanu, a fost nominalizat si declarat castigator la categoria „Politicianul Anului” .
„Intalnirea mea cu asistenta sociala s-a intamplat in anii 90. A fost intalnirea destinala, caci mi-a marcat intreaga viata, si, de atunci, tot ceea ce am realizat a fost dedicat acestei profesii, oamenilor care au nevoie de ea si celor care o transpun in practica. Nu sunt asistent social de profesie, dar am trait si lucrat in cei peste 27 de ani de activitate alaturi de asistenti sociali, am impartasit impreuna bucurii si provocari si am luptat pentru castigarea demnitatii acestei profesii”, a declarat presedintele Brasoveanu pe scena Ateneului Roman.

Preotul Ilarion Mata, presedinte al asociatiei Sf. Voievod Stefan cel Mare – Harja, s-a clasat pe locul I in cadrul sectiunii „Premiul pentru asistentul social din domeniul incluziunii sociale si economiei sociale”, fiindu-i astfel recunoscuta munca, implicarea devotamentul in slujba celor batrani si fara ajutor.

Lasa un comentariu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here