10-16 iulie – A XII-a editie “The Ingenious Drama Festival”

0

In perioada 10-16 iulie 2011, Asociatia Ingenious Drama va prezenta pe scena Teatrului Municipal Bacovia din Bacau, cea de-a XII-a editie a Festivalului National de Teatru in Limba Engleza pentru Tineri “The Ingenious Drama Festival” Bacau.

Organizatorii, grupati pe departamente, incearca sa aduca ceva nou celor 120 de tineri pasionati de artele dramatice sau celor doritori sa-si schimbe preocuparile cu ceva mai creativ. Participantii isi vor prezenta spectacolele sub supravegherea atenta a unui juriu profesionist, format din actori, regizori, teatrologi si scenografi cunoscuti din lumea teatrului romanesc. Anul acesta, Coca Bloos este invitata la Bacau in calitate de presedinte de onoare a juriului.

Trupele care vor juca anul acesta in cadrul concursului se afla: A.C.T.(Bacau), 9th Sense(Brasov),The Knokers (Suceava), Atelierul de teatru (Botosani), Hooleelogans (Timisoara), Heavenly Hell (Timisoara), Brainstorming (Bucuresti), Limelight(Bucuresti), In the Spot (Bacau) si Nobody`s Group (Bacau). Totodata, participantii se vor bucura timp de o saptamana si de atelierele de teatru, in care isi vor putea dezvolta talentele actoricesti sub indrumarea a 10 actori profesionisti: Horea Suru, Alex Pavel, POpan Georgiana, Razvan Alexe, Stefan Huluba, Vlad Spilica, Iulia Brezeanu, Horia Butnaru, Roxana Filip, Iolanda Covaci.Multi dintre aceastia au fost la randul lor participant in editiile trecute ale festivalului.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.