Cerealcom Bacau, parte a grupului PAMBAC, a cumparat o parte din activele fabricii de ulei Mandra


Cerealcom Bacau, parte din grupul Pambac, a cumpart o parte dintre activele fabricii de ulei Mandra, fondata in 2011, aflata in reorganizare, in valoare de 13,15 mil lei ( 2,6 mil euro ) :

Tranzacționarea activelor către grupul Pambac, un brand românesc de tradiție, este în linie cu misiunea noastră de a descoperi investitori care cred în Romania și care pun în valoare activele achiziționate, cu scopul de a genera mai departe valoare în economie. Achiziția pachetului de active, aflat în patrimoniul societății Mândra SA, de către o companie cu experiență în domeniu și dorință de dezvoltare indică premisele unor investiții rapide și eficiente în modernizare, retehnologizare, optimizare și extinderea capacitățlor de stocare. Deși  este un context dificil, vedem că agricultura joacă un rol esențial și ne bucurăm că investițiile în acest sector continuă, iar noi am putut contribui la acest proces. Totodată, prin ceea ce facem credem în afacerile românești și rămânem la convingerea de a le da  o nouă șansă celor aflate în impas. Privind în viitor, găsesc extrem de important să contribuim fiecare la consolidarea economiei, cu responsabilitate, cu obiective îndraznețe şi cu o atitudine proactivă. Oportunitățile există, trebuie doar să profităm de ele, pentru că dacă nu o facem noi,  altcineva o va face cu siguranţă”, declară Flavius Drăghici, Manager de Vânzări CITR.

Pachetul de active, vândut de administratorul judiciar al Mândra SA, include baze de depozitare pentru cereale în Târgu Frumos (județul Iași) și Roșiești (județul Vaslui), dar și un siloz pentru cereale și FNC (fabrică de nutrețuri concentrate) în Tecuci (județul Galați). Activele sunt amplasate în zone cu agricultură intensivă, și au acces la infrastructură, atât rutieră, cât și feroviară.

Cerealcom este o societate care face parte din grupul Pambac, controlata de Eusebiu Gutu. In 2020, Cerealcom a avut o cifra de afaceri de peste 40 mil lei ( 8 mil euro ). Firma se ocupa cu intermedieri in comertul cu materii prime agricole, animale vii, materii prime textile si cu semifabricate.

Sursa: economedia


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentDedeman a cumparat 14,5 hectare de teren in Timisoara de la Tiriac Imobiliare, langa viitorul magazin IKEA
Articolul urmatorUpdate. Alarma falsa. Avion prabusit langa Buhoci, judetul Bacau

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.