Va ninge si maine in judetul Bacau

Va ninge si maine in judetul Bacau

Scris de pe 26 martie 2013

zapada_bacauÎn judeţul Bacău, ninsorile înregistrate în ultimele ore nu au creat blocaje pe drumurile de pe raza judeţului şi nu au fost înregistrate probleme deosebite. Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă coordonat de prefectul Claudiu-Octavian Şerban monitorizează evoluţia fenomenelor meteorologice cu toate structurile membre pentru a interveni în vederea diminuării efectelor negative, în caz de nevoie.
Va continua să ningă pe raza judeţului până mâine şi se acţionează pentru degajarea drumurilor de zăpadă, fluidizarea traficului, acordarea asistenţei medicale şi sociale, asigurarea furnizării de utilităţi publice.
Nu sunt localităţi nealimentate cu energie electrică, defecţiunile provocate de vântul puternic de la sfârsitul săptămânii trecute, în zilele de vineri şi sâmbătă, 22 şi 23 martie, fiind remediate până în seara zilei de sâmbătă, 23 martie.
Atenţionăm cetăţenii judeţului Bacău să nu plece la drum fără o informare corectă a stării carosabilului în prealabil şi fără echipare corespunzătoare a autovehicolului, reducerea vitezei în trafic şi adaptare permanentă la condiţiile de drum.Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>