Un profesor de matematică din Bacău predă online, gratuit

15 Comentarii

 1. da nu zice si Tatal nostru inainte sa inceapa cursurile .asta e daca nu mai are loc in scoli preda pe net a terorizat elevii ne chema la capela sa facem pregatire la matematica cu mortii linga noi si daca nu veneam ne lasa corijenti .pentru mine poate sa se duca sa vanda miere de albine in piata sud BACAU ca poate face o figura mai frumoasa.UESULE LASANE LASANE ca ne ai terorizat .

  • Sa-i spuna cineva ca-n prima poza, integrala de jos poate fi scrisa si ca: integrala din 3dx/x, ceea ce da 3ln|x|+const.
   Cheers!

 2. Pai si daca facem cursuri online, la scoala ce se mai invata?
  Nu sunt de acord cu aceasta initiativa!

 3. nu ca vreau sa te laud Cosmin, dar esti prostut ..prostut rau

 4. Am ocazia sa privesc scolari, liceeni si studenti deopotriva. Deplang societatea actuala si specimenele ce reprezinta viitorul. Comentariile de mai sus imi provoaca greata si in acelasi timp imi spun un lucru… va meritati soarta. Cosmin, nu esti de acord cu dreptul de a invata fara a fi ingradit ? Tocmai ce spunea articolul ca e la pensie !!! Si ofera un ajutor alora de nu inteleg in totalitate la scoala, pentru ca profesorii sunt prea ocupati cu lepre precum din comentariul celui dinaintea ta. Cel ce s-a semnat „eu” se plange ca a primit educatie in capela? Despre asta e vorba acum? Teroristul esti chiar tu … un incult fara sanse reale de a vedea vreodata mai departe de orasul in care s-a nascut,viitorul tau suna sumbru… Sa te ajut, ti-l descriu : iti vei mobila garsoniera din banii de nunta, vei face o vacanta la 5 ani, doar in primii 10, si nu mai departe de Bulgaria, si vei muri muncind la plan sau in birtul de langa.
  Deplang soarta acestei tari.

 5. Fost elev de a lui says:

  2 ani am facut cu el, teriorizat e puitin spus, sincer profu stie matematica, doar modul lui de predare,in care 2 ani am privit nu inveti nimika sincer inainte de bac nici nu am urmat manulul sau matematica de-a XII ce ne preda era mate de cl V, si ne creadea pe toti prosti, si ne zicea in fata, dar tupuel a fost cu minuea lui de camera sa inregistre orele de matematica in timpul orelor de cursuri in liceu si ne facea prosti in fata camerei si le dadea pe internet fara acordul nostru,
  Profu are cunotstine, dar lipsa de predare contemporara. doar o parere foarte proasta despre el.

  • ” Fost elev de-al lui” ai promovat examenul de bacalaureat la Limba Romana?

  • Dupa cate se vede, nu ti-au placut nici orele de limba romana!

  • Tare prost mai esti „fost elev de a lui”, la fel ca si „cosmin” sau „eu”. Dupa cum scrieti se vede cat de mult vi-a placut scoala. Teroarea nu a impus-o profesorul, ati simtit-o voi pentru ca sunteti retarzi; de terorism ar putea fi acuzati parintii vostri pentru ca va trimiteau la scoala (impotriva vointei voastre, nu?), la fel cum tot parintii vostri ar putea fi acuzati de atentat la linistea si cultura noastra prin zamislirea voastra! Vai de capul vostru si de viata pe care vi-o alegeti… Subscriu in totalitate comentariului postat de „seb”.

 6. Cinste pentru d-nul profesor!

 7. Mai da rai sunteti. Foarte bine ca preda. Bravo lui!

 8. De apreciat acest om!

 9. Cristian IV Dk says:

  Comentatorii negativisti si rautaciosi sa incerce sa faca ceva gratuit, cu scopul de a ajuta pe cei ce nu au posibilitate economica, si dupa aceea sa-si citeasca propriile comentarii.
  Nu va cunosc dle. profesor, dar imi permit sa va felicit pt. initiativa.
  Cristian IV Dk.

 10. o alta fosta eleva says:

  eu am fost terorizata timp de 5 ani de acest profesor, si multi ani dupa am fost marcata. mi -a distrus increderea in fortele proprii, m-a umilit de fata cu toti colegii, deoarece considera ca nu sunt destul de inteligenta pt clasa unde era dansul diriginte. imi cerea sa ma transfer si de aceea m-a terorizat ca nu mai stiam formula deltei, din ec de gr.2. in clasa a V-a m-a tras de perciuni de m-am pisat pe mine.Apoi din clasa a 9 a pana in a 12-a am cotizat la pregatire . pana sa ajung la pregatire nu ma scotea din nota 2.
  in schimb avea preferatii dansului care erau mult mai slab preg?ti?i, insa p?rin?ii lor erau oameni mai importanti, daca intelegeti ce vreau sa spun.
  D-le diriginte, m-ati nedreptatit ani la rand!!!
  Cum ramane cu trauma din sufletul meu???? Ati tramatizat un copil NEVINOVAT!!!! vorbesc in numele meu…or mai fi si altii.
  Acum poate va mai spalati din pacate si poate doriti sa pareti altfel decat va cunosc.
  Daca ati mai profesa la clasa cu metodele de atunci, cu siguran??, ati fi fost pe la jurnalele de stiri, cum apar acum profesorii abuzatori

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×
Like us on Facebook
We appriciate it!
No Thanks
×
Distribuie articolul pe Facebook
Am distribuit deja