Un bacauan condamnat pentru omor calificat la 13 ani de inchisoare a evadat din Penitenciarul Rahova

Un deținut care ispășea o pedeapsă de 13 ani pentru omor calificat a evadat, aseară, din Penitenciarul Rahova.  ANP precizează că bărbatul are o înălțime de 1,64 m, ochi verzi, frunte îngustă, ridată, păr șaten închis, statură mijlocie, iar în momentul evadării purta blugi și jachetă culoare închisă.  Fugarul are domiciliul în localitatea Comănești , judeţul Bacău, fiind încarcerat în regim deschis.

Barbatul are 28 de ani si a fost scos la munca, in afara penitenciarului. Dispariția evadatului fiind sesizată aseară,  în jurul orei 20.00. Conducerea închisorii a început o anchetă internă.

De asemenea, potrivit Administrației Penitenciarelor, pentru prinderea deținutului au fost blocate mai multe căi de acces, pe unde s-ar putea deplasa deținutul.

Semnalmente :

• înalţime 1,64 m

• păr şaten,

• ochii verzi.

• Semne particulare: prezintă un tatuaj pe piept.

Poliția Română solicită tuturor celor care observă persoana cu semnalmentele de mai sus, să anunțe de îndată numărul unic de urgență 112 și să nu încerce să o oprească sau să o imobilizeze.

De asemenea, dacă dețineți informații despre locul în care se află persoana evadată, comunicați de urgență informațiile la cea mai apropiată unitate de poliție sau la numărul unic de urgență 112.

 

Lasa un comentariu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here