Taximetristii au fost verificati de politistii locali. A fost descoperit un „taxi pirat”

Politistii locali din cadrul Biroului de Ordine Publica, au desfasurat ieri, 16.03.2017, o actiune ce a vizat prevederile HCL 27/2008, privind respectarea normelor legale de catre conducatorii auto, care desfasoara activitatea de transport persoane in regim de taxi, pe raza municipiului Bacau.

Cu prilejul actiunii au fost verificate un numar de 35 autovehicule, fiind aplicate un numar de 7 sanctiuni contraventionale in valoare de 140 lei.

De asemenea, a fost depistat in statia taxi de pe strada Mioritei numitul, M. Radu, de 37 ani, din Bacau, care desfasura activitatea de taximetrie fara a detine autorizatia prevazuta de lege, fiind dispusa masura de dezechipare a autovehiculului de insemnele taxi, cazul fiind deferit agentilor Biroului Rutier din cadrul Politiei Municipiului Bacau.

De la inceputul anului si pana in prezent, agentii locali au depistat si dezechipat un numar de 13 autovehicule, care desfasurau activitatea de transport persoane in regim de taxi, fara a detine autorizatiile prevazute de lege.

 

Lasa un comentariu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here