Street FOOD Festival ajunge la Bacau intre 7 si 10 septembrie. Evenimentul are loc in Parcul Cancicov

Street FOOD Festival, primul festival de mâncare de stradă din România, ajunge la Bacău între 7 și 10 septembrie. Toamna aceasta, locuitorii de pe malul Bistriței sunt invitați să se alăture experienței culinare desăvârșite. Evenimentul va avea loc in Parcul Cancicov.

Mâncăcioșii și pofticioșii băcăuani sunt așteptați să savureze cele mai gustoase preparate de #StreetFood, de la burgeri la gogoși, de la pastramă la produse vegane și vegetariene. Mâncarea apetisantă va fi acompaniată de concerte în aer liber, filme culinare, ateliere de gătit și activități pentru cei mici, cei mari și bineînțeles pentru patrupezi.

Street FOOD Festival este primul festival de street food din România, o experiență culinară unică și multiculturală care a debutat în 2016 la Cluj-Napoca și care a reușit să încânte papilele gustative a peste 180 de mii de gurmanzi din întreaga țară.

Street FOOD Festival este un eveniment în cadrul Bacău Capitală a Tineretului din România. Bacăul este al doilea oraș din România ce deține titlu de Capitală a Tineretului din România, și primul din regiunea Moldovei, ceea ce reprezintă recunoașterea la nivel național și mai ales regional, a potențialului și a capacităților de dezvoltare a segmentului de tineret băcăuan. Capitala Tineretului din România este cel mai important titlu deținut de orașul bacovian, până în prezent.

Lasa un comentariu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here