Primaria Bacau vrea sa instaleze un patinoar in Parcul Catedralei. Bacauanii vor avea acces gratuit

Un proiect de hotarare depus de viceprimarul Dragos Stefan are ca obiect instalarea unui patinoar artificial in Parcul Catedralei, in perioada 5 decembrie 2016 – 1 martie 2017. Bacauanii vor avea acces gratuit.

Suprafata patinoarului va fi de 600 mp, delimitat de panouri de protectie. Acesta va fi iluminat si va avea o instalatie de sunet ambiental. Capacitatea va fi de 200 de persoane / ora. Patinoarul va fi deschis 12 ore pe zi si se va inchide in fiecare seara la ora 23:00. Primaria asigura gratuit 50 de perechi de patine pentru doritori.

Suma care este alocata pentru instalarea acestui patinoar este de 158.400 lei. Proiectul de hotarare urmeaza sa fie votat in sedinta de astazi.

parcul_catedralei

 

Lasa un comentariu

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Am fost prima data la acest patinoar. Am fost data afara dupa un timp deoarece „se sta doar o ora”, desi am avut patinele mele! Am fost luata la rost impreuna cu prietenele mele de catre un om, care „cica” lucra acolo, desi parea ca si cum ar fi venit de pe strada si nu chiar foarte treaz. Nu cred ca avea vreun drept sa ma dea afara,pe langa ca am dat 10 lei pentru un „ursulet” si alti bani pentru mancare si nici nh incurcam cu nimic patinoarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here