Orasul Bacau va fi Capitala Tineretului din Romania în anul 2017

Bacaul a fost ales Capitala Tineretului din Romania in anul 2017.

Duminica, la Summitul Tinerilor din Timisoara, a fost aleasa viitoare Capitala a Tineretului pentru anul 2017. Orasul Bacau a castigat in fata Constantei si va primi premiul de 50.o00 de euro.

Orașul câștigător va purta titlul de Capitala Tineretului din România în perioada 2 mai 2017-1 mai 2018 și va câștiga un premiu în valoare de 50.000 de euro, acordat de Consiliul Tineretului din România (CTR), Federația SHARE Cluj-Napoca, Grupul PONT și Banca Comercială Română (BCR).

foto: Cristian Ghinghes
foto: Cristian Ghinghes
Fiecare oraș, care primește acest titlu are oportunitatea de a dezvolta însuși programul-cadru, capitalele realizând proiecte din ce în mai profesionale, abordând noi teme de interes pentru tineri și încurajând dezvoltarea de idei noi și inovatoare referitoare la participarea activă a tinerilor în viața socială. Aceste programe anuale aduc o contribuție semnificativă la procesul de armonizare a diversităților locale, conservând identitatea diversă a comunităților dar și promovând toleranța bazată pe comunicare și acțiune comunitară.Organizațiile de tineret din Bacau și municipalitatea, reprezentată de primarul Cosmin Necula și consilierul local independent Cristian Ghingheș, au convenit ca orașul Bacău să intre în cursa pentru titlul de Capitala Tineretului din România în 2017.

Lasa un comentariu

Abonare

Aboneaza-te la stirile din Bacau. Introdu adresa ta de e-mail:

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Poza este facuta in alt oras ; toate criticele postate , sunt perfect adevarate si as adauga chiar ca sunt foarte blande .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here