Modele de subiecte pentru examenul de Bacalaureat

In judetul Bacau, aproximativ 8500 de elevi vor sustine in acest an bacalaureatul. Pe site-ul Ministerului Educatiei au fost postate deja modele de subiecte pentru disciplina Limba si literatura romana. In modelul de subiect de pe edu.ro, elevii sunt ajutati sa-si dezvolte cunostintele si sa se pregateasca pentru examenul de bacalaureat din vara acestui an.

Calendar bacalaureat 2012 judetul Bacau

Elevii din judetul Bacau se vor inscrie pentru prima sesiune de examen intre 28 si 30 mai 2012. Pe 11 iunie are loc evaluarea comeptentelor lingvistice la limba romana ( 11 – 13 iunie ) , urmeaza limba materna intre 13 – 15 iunie, competentele digitale intre 18 si 22 iunie si cele lingvistice intr-o limba straina  (25 – 27 iunie ).
Probele scrise de la bacalaureat 2012 din judetul Bacau incep pe 2 iulie (limba româna), continuand cu proba obligatorie a profilului (4 iulie), apoi cu cea la alegere in functie de profil si specializare (6 iulie).

Primele rezultate de la bacalaureat 2012 din Bacau se vor afisa pe 8 iulie, iar cele finale, dupa rezolvarea contestatiilor, pe 13 iulie. Sesiunea a doua de bacalaureat 2012 va avea loc in perioada 20 august – 5 septembrie . La solicitarea comisiilor de bacalaureat judetene, Comisia Nationala de Bacalaureat poate aproba prelungirea perioadelor de sustinere a probelor de evaluare a competentelor digitale sau lingvistice.

 

Sursa : destepterea.ro

Lasa un comentariu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here