Lucrari de asfaltare pe mai multe strazi din Bacau. Conducatorii auto sunt rugati sa evite aceste strazi

Începând de joi, 20 iulie, se execută lucrările de asfaltare a străzii Alecu Russo, pe tronsonul  intersecţie cu str. Milcov – intersecţia cu str. Orizontului,  inclusiv a bretelelor de acces către str. Milcov, în zona pasajul Milcov.

Sunt în execuţie lucrări de frezare a stratului de asfalt degradat  şi  de aşternere asfalt nou- asfalt cald,  de 4cm – în cadrul contractului: „Lucrări de îmbrăcare străzi în municipiul Bacău”, ce urmează a fi finalizate sâmbătă, 22 iulie. După asfaltare vor fi refăcute şi marcajele rutiere.

Lucrările vor continua în următoarele zile pe strada Toamnei şi aleile dintre blocuri şi din zona Şcolii nr.10, dar  şi  pe strada Tipografilor, pe tronsonul intersecţie cu str. Bradului – intersecţie cu str.Mioriţei.

                 Asfaltarea, în cadrul contractului „Lucrări de îmbrăcare străzi în municipiul Bacău”,  va continua pe străzi degradate şi cu trafic intens din municipiu.

Conducătorii auto sunt rugaţi să evite aceste străzi, circulaţia fiind întreruptă pe fiecare tronson, pe care se execută lucrări de asfaltare,  şi urmând a fi reluată după finalizarea execuţiei.

Lasa un comentariu

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here