H&M deschide un nou magazin, de 1 decembrie in Arena Mall Bacau

Retailerul suedez H&M va deschide pe 1 decembrie 2012 un nou magazin ce va fi situat in incinta Arena Mall Bacau. Magazinul are o suprafata de 1500 metri patrati si va fi inaugurat la ora 11:00. Cu ocazia deschiderii, H&M Bacau va oferi vouchere de cumparaturi clientilor( 50 de vouchere de 50 lei pentru primii clienti ).

Noul magazin H&M ce va fi deschis in Arena Mall Bacau va avea ca si concurent directi New Yorker, House of Art, Takko, Reserved, dar in special cele 4 marci spaniole : Zara, Bershka, Pull&Bear si Stradivarius.

H&M a venit in Romania in aprilie 2011, si a ajuns sa aiba 18 magazine in toata tara 6 in București (Unirea Shopping Center, Sun Plaza, AFI Palace Cotroceni, București Mall, Plaza România și Băneasa Shopping City) 2 in Cluj (Iulius Mall și Polus Center) și câte unul în Timișoara, Brașov, Brăila, Oradea, Constanța, Craiova, Arad, Iași, Suceava și Sibiu.

H&M este al doilea retailer de modă din lume, după grupul Inditex. Stefan Persson, proprietarul H&M, este al treilea cel mai bogat om din Europa. Averea în valoare de 24,2 miliarde dolari a suedezului Stefan Persson este însă cu 16,1 miliarde dolari mai mică faţă de cea a spaniolului Amancio Ortega, deţinătorul grupului Inditex.

Lasa un comentariu

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here