FOTO: Mii de bacauani au luat cu „asalt” Street Food Festival

Joi seara, bacauani au luat cu „asalt” Parcul Cancicov, in prima zi a Festivalului Culinar „Street Food”. Mii de persoane s-au asezat la cozi pentru a savura delicii culinare ale bucatarilor de la Street Food. Cozile cele mai mari s-au format la inghetata, hot-dog si fructe de mare.

Vizitatorii festivalului au o gama variata de alegeri, de la burgeri la gogoși, de la pastramă la produse vegane și vegetariene, oricine isi poate gasi o mancare pe gustul lui.

Pe langa mancare, bacauanii sunt invitati in fiecare seara, pana duminica, la cinema-ul in aer liber din Parcul Cancicov sa vizioneze filme. Muzica nu lipseste de la Street Food Festival Bacau, in fata Teatrul de Vara fiind amplasata o scena unde vor canta in fiecare seara trupe precum Robin and the Backstabbers, byron, Cuibul și JazzyBIT si multi altii.

Sreet FOOD Festival, primul festival de mâncare de stradă din România, se afla in acest weekend in Bacau. Timp de 4 zile, bacauanii sunt invitați să se alăture experienței culinare desăvârșite. Evenimentul are loc in Parcul Cancicov.

Lasa un comentariu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here