Discutia care l-ar putea baga la racoare pe Stanila. Dupa pista de karting, vroia sa traga heblul si la Transport Public

6 Comentarii

  1. nu inteleg o treaba:avand in vedere ca cet e de stat,si firma de karting isi platea facturile,de ce nu le-ar fi prelungit contractul?depinde de cine e director,nu e vorba de plata=servicii?adica daca nu stanila nu-i placea de mutra lu sechelariu nu ii da energie?

  2. se vede ca pdl are sri,dna si restu in mana.berca loveste in primar si-n gasca lui.ciubotariu,acum stanila.sunt curios cine urmeaza

  3. Degeaba incearca Berca si Sechelariu sa le strice imaginea la pnlisti,ca oricum pdlul(ard mai nou) vor pierde alegerile intr-un mod umilitor.Dar astae e politica la noi,aproape de campanie apar si dosarele si probabil vor mai fi si altele.

  4. SE VEDE DIN AVION STILUL BASIST DE A TERORIZA LUMEA CARE LI SE IMPOTRIVESTE CU DOSARE LA DNA,PNA,PROCURORI SI ALTE MIZERII.BERCA,DIN PACATE A FOST SI ESTE UN SECURIST DE DOUA PARALE CARE INCEARCA SA-SI ELIMINE CONCURENTA CU DOSARE COMANDATE SI ANCHETE FABRICATE. COMPORTAMENT DE GUNOI,CARACTER ZERO,CALITATE UMANA ZERO SI TOATE ASTEA DUMNEZEU LE VA DECONTA. E BINE CAND MERGI LA BRAT CU COPIII ALTORA MINORI SA TE GANDESTI CA SI TU POTI FI SUPUS ACELEIASI RUSINI ATATA TIMP CAT II AI ACASA !!!! GANDESTE-TE GABITULE,GANDESTE-TE !!!

  5. Berca,Scripat…KGB

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×
Like us on Facebook
We appriciate it!
No Thanks
×
Distribuie articolul pe Facebook
Am distribuit deja