Actiune a Politiei Locale Bacau in Piata Centrala. Au fost date 11 amenzi in valoare de 3500 lei

Agentii din cadrul Biroului Inspectie Comerciala si Protectia Mediului a Politiei Locale Bacau au desfasurat pe parcursul a trei saptamani o actiune ce a vizat respectarea normelor de comert in Piata Centrala a municipiului.

Scopul actiunii a fost verificarea autorizatiilor de funtionare si profil de activitate, amplasament, afisarea programelor de functionare si a altor documente prevazute de legislatia in vigoare.

Cu prilejul actiunii au fost controlati 242 agenti economici si peste 300 spatii comerciale, fiind intocmite un numar de 33 note de control si 11 procese verbale de sanctionare contraventionala, in valoare de 3500 lei, pentru diverse abateri de la normele in vigoare.

 

Lasa un comentariu

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Hai sa amendam oamenii care produc,care muncesc,care fac sacrificii,care stau prin frig de dimineata pana seara ca sa isi castige existenta si sa ridicam in slavi hotii,mincinosii,puturosii…sa ii sclavim si sa inchidem ochii cand ne fura cu nesimtire!
    Cand te duci la Carrefour si pui produsul in cos are un pret,ajungi cu el la casa are alt pret,nu mai da nimeni amenzi si chiar daca ar da ii pasa lu` Carrefour de 3500 de lei,continua sa te fure cu nesimtire sau marile hipermarket-uri care iti vand legume de „cauciuc”.Voi stiti cat inseamna 3500 de lei pentru un om care vinde la taraba?
    In ce tara am ajuns sa traim baaaa!?!?!?!?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here